Keramit pannejas (Kookstoof, Hooimadam, Wolly, Ecostoof, Kookzak)

Kookstoof 1 1024x845

LANG WARM & LANG KOEL HOUDEN, ZONDER ENERGIEKOSTEN.

Een pannejas betaalt zichzelf terug.

Maak kennis met de pannejas, de kook- en koelzak die alles wat er in stopt laat verder garen en buitengewoon lang warm of koud houdt.

Zo werkt het.

Nadat je een kookpot met eten enkele minuten (8 à 10) aan de kook hebt gebracht,
plaats je deze in de pannejas. Het eten blijft doorgaren tot wel 8 uur zonder extra energie.

Zo werkt dit ook met koel houden. Gekoeld eten en drinken hou je op dezelfde manier energievrij extra lang koud.

1. KOKEN

Breng een pot met voedsel aan de
kook en laat enkele minuten koken.

2. IN DE ZAK

Leg de kurken onderlegger in de zak.
Stop de kookpot erin.
Leg het kussen op de pot
en trek het touw goed aan.

3. LATEN GAREN

Laat het voedsel tot perfectie
traag garen, zolang het nodig is.

4. GENIETEN

Zonder gebruik van een hittebron,
vermindert het energiegebruik, is
er minder uitstoot en ben je minder
lang bezig met het koken zelf.
Je hebt meer tijd om te genieten.

Wassen en recycle

RECEPTEN.


-Aardappelen: 8 minuten koken, 25 minuten in de pannejas.
-Soep: 5 minuten koken ( ook tijdens roeren ), 30 minuten in de pannejas.
-Bruine pasta: 3 minuten koken,10 à 15 minuten in de pannejas.
-Gestoofde prei: 5 minuten doorstoven met klein beetje vocht, 20 minuten in de pannejas.

Getuigenissen.


De pannejassen zijn buitengewoon schitterend.
Het deed me deugd de makers even te ontmoeten.
Heel mooi en zinvol werk, met kennis van zaken.
De gerechten zullen zeker smaken.
Dank je wel!

Ik heb de perfecte rijstpap gemaakt in de Pannejas.
1 liter Melk
170 gr dessertrijst
kaneel, saffraan en 2 zakjes vanillesuiker
10 minuten al roerend laten koken.

Het heeft 2 uur in de Panne jas gezeten want we waren gaan wandelen ondertussen. De rijstpap was niet te droog en ook niet te nat meer. Juist gepast. Was nog lekker warm ook.

Dag,
Ik heb mijn aardappelen klaar gemaakt in het panne jasje gestopt. Eerst even laten koken dan ongeveer 25 min in het pannejasje gedaan. En ze waren klaar dan heb ik er puree van gemaakt met erwten en terug in de pannejasje en was lekker en goed warm.
Het blijft zeker goed warm.
Volgende zal soep zijn.
Groetjes